Hoe vind ik materieel in reparatie

reparatie

Gemaakt: 05/22/2021 2:49 PM - Geupdate: 05/22/2021 2:49 PM

Na dat je bent ingelogd in Simpelkeuren, klik op 'Materieel' of op het icoontje met het magazijn. Na hier op geklikt te hebben zal je een overzicht zien van alle hoofdgroepen binnen het bedrijf.

Klik op 'Reparatie' om al het materieel in reparatie te zien. Materieel met de status reparatie is wel te vinden via de zoekbalk bovenin het scherm. Materieel met deze status krijgt een oranje gloed om de kaart heen.