Hoe werkt de keuringsagenda?

keuren

Gemaakt: 07/16/2021 11:18 AM - Geupdate: 07/16/2021 11:18 AM

Hoe werkt de keuringsagenda

Door bovenin op het kopje 'Keuring ' te klikken kom je in de keuringsagenda terecht. Hier zul je al het materieel zien die is ingepland. Met de bovenste knoppen kun je door de maanden heen bladeren, en de knoppen rechtsbovenin kun je van weergave veranderen.

De keuringsdatum kan aangepast worden door op het potloodje te klikken links boven de materieelkaart. Het materieel kan op 2 manieren gekeurd worden, door op 'Keur product' te klikken zal je een digitaal keuringsformulier kunnen invullen, dit formulier is afhankelijk van de hoofdgroep, wil je dus het formulier aanpassen moet je dit doen door bij de hoofdgroep een ander formulier te kiezen. Dit digitaal keuringsformulier vul je in + een handtekening, en simpelkeuren zal automatisch hiervan een pdf maken en op de materieelkaart zetten, en een keuring inplannen voor het jaar erna.

Door op 'Extern keuren' te klikken kan je een pdf toevoegen van een keuringsrapport, wel moet je even de daadwerkelijke keuringsdatum invullen, en ook dan zal simpelkeuren dit pdf'je op de materieelkaart zetten, en hem weer inplannen voor het jaar daarna