Wat is het dashboard?

Dashboard

Gemaakt: 03/23/2021 10:39 AM - Geupdate: 05/22/2021 2:51 PM

Simpelkeuren dashboard

Wanneer je inlogt bij simpelkeuren zal je op het dashboard komen, op dit dashboard staan alle cijfers en getallen over jullie organisatie. De bovenste rij getallen zeggen iets over de status van het materieel. Hoeveel er in het systeem staan, en hoeveel er is afgekeurd of in reparatie staat. De 2de betreft getallen over het keuren van materieel, hoeveel er is gekeurd en hoeveel er nog gedaan moet worden.

Linksonder vindt je een taartdiagram waar je de verdeling ziet over alle keuringen & onderhoudsbeurten die zijn geweest.  Rechtsonder zie je de planning voor de aankomende maanden, hoeveel er gekeurd moet worden. Klik op een staafje bij een des betreffende maand en je zal automatisch de keuringsagenda openen.